Gemeente Vlaardingen - ontwerpbestemmingsplan - Maasoeverzone, 2e herziening

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Op 28 september 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan “Maasoeverzone, 2e herziening” en deze vrijgegeven voor de tervisielegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan met plannaam “Maasoeverzone, 2e herziening” is gelegen

aan de noordoever van het water ’t Scheur grenzend aan het bedrijf aan de Kreekweg 80.

Met het voorliggende bestemmingsplan wordt ter plaatse van de bestemming “Groen”, voor zover deze is toegekend aan de gronden van de noordoever en voor zover deze grenst aan de bestemming “Water” een aanduiding “Bedrijf” toegekend.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 oktober 2020 gedurende een termijn van 6 weken digitaal ter inzage. Het digitale ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar en beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl. De planidentificatie is NL.IMRO.0622.0299ph02Maas2009-0020.

In verband met het Coronavirus is het niet mogelijk een informatiebijeenkomst te houden.

Indien u de stukken fysiek wilt inzien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per e-mail naar ro@vlaardingen.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatisch oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om het bestemmingsplan in te zien.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging van 15 oktober tot en met 25 november 2020 kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen dienen te zijn gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen, ter attentie van het hoofd Stedelijke Ontwikkeling, postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met het team Economie, Ruimte, Wonen en Milieu, via het algemene nummer (010) 248 4000 of via de mail ro@vlaardingen.nl

Vlaardingen, 14 oktober 2020

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

 

Naar boven