Ontwerpbestemmingsplan ‘Goese Poort ZLM’

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes, maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Goese Poort ZLM’ met ingang van 15 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGP02-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan ook, indien nodig, in het stadskantoor.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie van ZLM Verzekeringen aan de Cereshof in Goes. De verzekeringsmaatschappij heeft een nieuw stuk grond verworven (voormalig Vendugebouw met buitenruimte). Hierdoor is de gehele zone tussen het Tiendenplein en de rotonde op de Ringbaan West in hun eigendom gekomen. Op de verworven gronden wil ZLM een trainingscentrum realiseren. Daarnaast heeft de verzekeringsmaatschappij behoefte aan een uitbreiding van kantoor-, ontmoetings- en overlegruimten. Het bestemmingsplan ‘Goese Poort ZLM’ heeft als doel de beoogde ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes, postbus 2118, 4460 MC in Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen genoemde periode is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, Martijn Koole, (0113) 249673 of m.koole@goes.nl.

Naar boven