Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Laarderweg 70 te Eemnes

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan Laarderweg 70 in Eemnes (NL.IMRO.0317.BpLaarderweg70-On01) ter inzage ligt.

Inhoud plan

Op de locatie Laarderweg 70 is Garagebedrijf Koot gevestigd geweest. Het bedrijf is in 2016 gesloten. Sinds de bedrijfsverplaatsing staat het pand leeg. Op het terrein mag met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid uit het geldende bestemmingsplan zes grondgebondenwoningen worden gebouwd. De eigenaar heeft echter een verzoek ingediend om de vigerende bestemming 'Bedrijf', te wijzigen in de bestemming ‘Wonen” voor de bouw van een appartementengebouw met 14 appartementen.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan Laarderweg 70 ligt gedurende zes weken met ingang van 28 januari 2020 tot en met 9 maart 2020 ter inzage en kan worden ingezien in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. Inzage kan uitsluitend op afspraak, telefoonnummer 14 035. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter visie liggen kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Laarderweg 70’.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van het ter visie liggen, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw K. Loman van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Eemnes, 28 januari 2020

Naar boven