Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan 'Bleskensgraaf, Heulenslag 2'

Logo Molenlanden

Het college van burgemeester en wethouders van Molenlanden maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Heulenslag 2 in Bleskensgraaf. Het bestemmingsplan ziet toe op het verwijderen van een agrarisch bouwvlak, het slopen van voormalige agrarische bebouwing, het omzetten van twee bedrijfswoningen naar burgerwoningen en het mogelijk maken van een woning.

 

Ter inzage en inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf vrijdag 16 oktober 2020 gedurende zes weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn: NL.IMRO.1978.BPHeulenslag2BLG-VO01.

 

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een inspraakreactie naar voren brengen. De inspraakreactie kan worden gericht aan het college van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen.

 

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak om een mondelinge zienswijze in te dienen, kan contact opgenomen worden met W. Kroek via telefoonnummer 088 - 7515000.

Naar boven