Gemeente Leiden - Voorbereidingsbesluit ‘Lammenschansstrip’

Logo Leiden

 

Burgemeester en wethouders van Leiden maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 oktober 2020 heeft besloten dat een of meerdere bestemmingsplannen worden voorbereid voor het deelgebied Lammenschansstrip in het gebied Lammenschansdriehoek zoals aangegeven op de bij het besluit behorende kaart. En dat het in dit gebied verboden is om het gebruik van gronden en bouwwerken of een deel daarvan te wijzigen in een andere vorm van gebruik dan aanwezig op de dag van inwerkingtreding van dit voorbereidingsbesluit.

Begrenzing

Globaal wordt het gebied begrensd door de Lammenschansweg in het noorden, de Omegaweg in het oosten, de Kanaalweg in het zuiden en de Plantijnstraat in het westen.

Inwerkingtreding

Het besluit met kenmerk NL.IMRO.0546.VBB0016-0301 treedt in werking op de dag van bekendmaking.

Inzage

Het besluit ligt vanaf 9 oktober 2020 ter inzage. De digitale stukken zijn raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website van de gemeente Leiden, www.leiden.nl/bestemmingsplannen.

Het is tevens mogelijk de stukken in te zien in het Stadskantoor, Bargelaan 190, geopend maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur.

Bezwaar, beroep

Tegen dit besluit is geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen, tel. 14 071 of e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven