Voorontwerpbestemmingsplan Glinthuisweg 17 en 17a, Genne

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een herontwikkeling in het buurtschap Genne.

Het bestemmingsplan regelt het wegbestemmen van de bedrijven op de percelen Glinthuisweg 17 en 17a. Alle landschapsontsierende (agrarische) bedrijfsbebouwing wordt gesloopt. Ter compensatie van de te slopen bedrijfsbebouwing regelt het bestemmingsplan dat op beide voormalige bedrijfskavels elk twee nieuwe burgerwoningen gebouwd mogen worden. Beide voormalige bedrijfswoningen worden herbestemd tot burgerwoningen. Bij dit bestemmingsplan wordt de Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving toegepast.

Van 14 oktober tot en met 25 november 2020 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. De papieren versie ligt in de genoemde periode ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt tijdens openingstijden. Pdf-documenten van het bestemmingsplan zijn in te zien op de website van de gemeente.

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via 14038.

Naar boven