Gemeente Sittard-Geleen - bestemmingsplan - 3 Parkwoningen Wehrerweg

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het door de gemeenteraad op 17 september 2020 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan “3 Parkwoningen Wehrerweg” met bijbehorend beeldkwaliteitsplan (NL.IMRO.1883.BPparkwonwehr-VA01) ter inzage ligt.

Planbegrenzing:

Het plangebied betreft 6 percelen aan de Wehrerweg te Sittard, nabij de Nederlands-Duitse grens. De percelen zijn kadastraal bekend als Sittard, sectie S, nummers 2205 t/m 2210.

De locatie ligt aan de oostelijke rand van de kern van Sittard. Het plangebied wordt begrensd door de Wehrerweg, agrarische gronden / groenvoorzieningen en het perceel Wehrerweg 221.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 12 oktober 2020 tot 23 november 2020 voor een ieder ter inzage bij de Stadswinkel Geleen, Markt 1 te Geleen.

Het bestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken kan gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad van Sittard-Geleen treedt in werking na afloop van de beroepstermijn (artikel 3.8, lid 5 van de wet ruimtelijke ordening). Het beroep schorst de werking van het plan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, op bovenstaand adres (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

Sittard-Geleen, 9 oktober 2020

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen

 

Naar boven