Gemeente Den Helder – Kennisgeving voorontwerp-wijzigingsplan Halter Bellevue en stadspark

Logo Den Helder

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder bekend, dat een voorontwerp van het wijzigingsplan “Halter Bellevue en stadspark” ter inzage wordt gelegd op grond van de gemeentelijke inspraakverordening.

Begrenzing en invulling

Het wijzigings plangebied wordt globaal begrensd door:

-Spoorstraat (zuid);

-Polderweg (west)

-Prins Hendriklaan (noord/oost)

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van in totaal 37 gestapelde woonheden met daarbij winkels op de begane grond. Tevens voorziet het plan in de aanleg van een park en parkeerplaatsen. Hiermee wordt een nieuwe invulling gegeven aan het gebied, dat is vrijgekomen na verplaatsing van de voormalige schouwburg.

Ter inzage legging

Het voorontwerp zal met ingang van maandag 12 oktober 2020 gedurende 2 weken ter inzage worden gelegd. Het plan ligt op de volgende wijze ter inzage:

1.als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl (https://www.denhelder.nl/inwoner/product/bestemmingsplan-bekijken)

2. bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Kerkgracht 1 Den Helder, van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur.

Reacties

Gedurende deze periode van ter inzage ligging kan een schriftelijke reactie worden ingediend bij burgemeester en wethouders, t.a.v. M. Goverde, Postbus 36, 1780 AA, Den Helder. De reacties worden betrokken bij het opstellen van het plan.

 

Naar boven