De Sondert ong. en Klassenweg 31 te Sevenum, Wijzigingsplannen ex artikel 3.6, lid 1, sub a Wro (08-10-2020)

Logo Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9 a Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het vaststellingsbesluit tot twee maal het wijzigen van het bestemmingsplan “De Krouwel” ter inzage ligt voor:

  • 1.

    Het mogelijk maken van 4 woningen in de bestemming ‘Wonen’ met aanduiding ‘wro-zone – wijzigingsgebied’ gelegen op een deel van het perceel kadastraal bekend gemeente Sevenum, sectie S, nummer 809, plaatselijk bekend als De Sondert ong. te Sevenum;

  • 2.

    en het verkleinen van het bouwvlak van het agrarische bedrijf, gelegen op de percelen kadastraal bekend als gemeente Sevenum, sectie S, nummers 221,222 en 433, plaatselijk bekend als Klassenweg 31 te Sevenum.

Bovenstaand geschiedt middels twee afzonderlijke wijzigingsplannen: NL.IMRO.1507.SNSONDERTONG-WPV1 en NL.IMRO.1507.SNKLASSENWG31-WPV1

Ter inzage

De stukken die betrekking hebben op deze publicatie liggen ter inzage met ingang van de dag na de publicatiedatum gedurende 6 weken in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst. Openingstijden informatiehoek: ma. van 8.00 tot 20.00 uur en di. t/m vr. van 8.00 tot 17.00 uur. Wanneer u de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (077)477 97 77.

Wanneer u een toelichting wenst bij de ter inzage liggende stukken, houdt dan rekening met de kantoortijden.

De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Beroep

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met ingang van 8 oktober 2020 ook worden geraadpleegd via ww.officielebekendmakingen.nl (Gemeenteblad en Staatscourant) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

- Een belanghebbende, die tijdig zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan;

- Een ieder die het niet eens is met de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht;

- Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift een schriftelijk verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 8 oktober 2020

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

R.F.I. Palmen, burgemeester

E.M. van der Molen, secretaris

 

 

Naar boven