Voorontwerp bestemmingsplan ‘Landgoed ’t Hoefke’, gemeente Oosterhout

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat het voorontwerp bestemmingsplan ‘Landgoed ‘t Hoefke’ met de hierbij behorende stukken, ter inzage ligt. Het voorontwerp-bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling ten behoeve van de omzetting van agrarisch land in een landgoed tussen de Hoevestraat en de Seterseweg. Onderdeel van het landgoed is de ontwikkeling van 5 hectare nieuwe natuur alsmede het realiseren van twee nieuwe woningen. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zal het van kracht zijnde bestemmingsplan gewijzigd moeten worden.

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Landgoed ’t Hoefke’ ligt van donderdag 8 oktober 2020 tot en met woensdag 4 november 2020 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis. Vanaf donderdag 8 oktober 2020 kunt u de stukken ook digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of opvragen via onderstaand e-mailadres.

Inspraakreactie

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u mondeling of schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken naar voren brengen.

Een schriftelijke inspraakreactie stuurt u aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan Landgoed ‘t Hoefke’. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de gemeente Oosterhout, via telefoonnummer 14 0162.

Informatie

Heeft u nog vragen, of wilt u nadere informatie, neem dan contact op met de heer M.J. Kap, planjurist van de gemeente Oosterhout, via telefoonnummer 14 0162 of per e-mail: m.kap@oosterhout.nl.

Naar boven