KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT VOOR HET REALISEREN VAN 7 APPARTEMENTEN OP HET PERCEEL ROOSENDAALSESTRAAT 18 IN WOUW

Logo Roosendaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal is voornemens om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten het bouwen van een bouwwerk en het afwijken van het bestemmingsplan voor het realiseren van 7 appartementen op het perceel Roosendaalsestraat 18 in Wouw. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2019WB0446. De planologische afwijking ziet toe op het realiseren van deze appartementen.

Zienswijzen

De ingediende aanvraag, de Ruimtelijke Onderbouwing, de ontwerp beschikking met bijbehorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van maandag 12 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en ‘s-middags op afspraak.

De stukken met IMRO-codering NL.IMRO.1674.1223ROOSENDSTR18-0301 zijn tevens digitaal in te zien op onze website www.roosendaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Stukken die ter inzage liggen:

  • 1.

    Ontwerpbeschikking;

  • 2.

    Aanvraag ontvangst d.d. 20 mei 2019;

  • 3.

    Raadsvoorstel- en besluit d.d. 24 september 2020 verklaring van geen bedenkingen;

  • 4.

    Ruimtelijke onderbouwing d.d. 15 april 2020.

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze indienen tegen de ontwerpbeschikking en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. de heer D. Konings, postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met genoemde contactpersoon.

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, de heer D. Konings, telefoonnummer 140165, email bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘zienswijze tegen het realiseren van 7 appartementen op het perceel Roosendaalsestraat 18 in Wouw t.a.v. D. Konings’.

Roosendaal, 1 oktober 2020

Naar boven