Ontwerp bestemmingsplan 'Delfzijl – Kindcentrum Noord'

Logo Delfzijl

Het ontwerp bestemmingsplan 'Delfzijl – Kindcentrum Noord' regelt de realisatie van een Kindcentrum met bijbehorende buitenruimte op de locatie van de huidige brede school in Delfzijl. Op deze plek nabij het centrumgebied van Delfzijl Noord worden daarmee winkels, zorg, maatschappelijke voorzieningen, sport en een brede school tot een toekomstbestendig voorzieningencluster gebundeld.

Ter inzage

Het plan ligt van 7 oktober tot en met 18 november 2020 ter inzage. Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht in het gemeentehuis. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is te vinden via de link www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan. Geeft u er toch voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl , via telefoonnummer 14 0596. Onze medewerkers gaan met u op zoek naar een oplossing.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: gemeente@delfzijl.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bij het onderwerp: 'zienswijze ontwerp bestemmingsplan Delfzijl – Kindcentrum Noord'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met dhr. G. Nienhuis via telefoonnummer 14 0596.

 

Naar boven