Ontwerpuitwerkingsplan Veenderij, De Eilanden – Eiland I

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerpuitwerkingsplan Veenderij De Eilanden – Eiland I met ingang van donderdag 8 oktober 2020, zes weken ter inzage ligt (dus tot en met woensdag 18 november 2020). Dit op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerpuitwerkingsplan met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Waar gaat het ontwerpuitwerkingsplan over?

Het ontwerpuitwerkingsplan Veenderij, De Eilanden – Eiland I voorziet in een juridisch-planologische regeling om de woningbouw van ca. 82 woningen mogelijk te maken. Het uitwerkingsplan maakt deze woningen mogelijk in diverse bouwtypen zoals twee-aaneengeschakelde woningen en vrijstaande woningen.

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerpuitwerkingsplan is via een anterieure exploitatieovereenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerpuitwerkingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Wilt u een zienswijzereactie hierop geven?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Digitaal via: www.veenendaal.nl/zienswijzen en schriftelijk via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal, beide onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpuitwerkingsplan Veenderij, De Eilanden – Eiland I”. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn, een telefonische afspraak maken met mevrouw Marriëlle Cornelisse van de afdeling Wonen en Leven, telefoonnummer (0318) 538 538.

 

Naar boven