Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘VAB Bevermeerseweg, Angerlo’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 september 2020 (in de voortzetting van de raadsvergadering van 16 september 2020) met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘VAB Bevermeerseweg, Angerlo’ gewijzigd heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch/planologisch kader op basis waarvan een functieverandering van ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’ op de percelen Bevermeerseweg 15 en nabij 21 gerealiseerd kan worden.

 

Wijzigingen

De gewijzigde vaststelling is het gevolg van ingediende zienswijzen. De zienswijzen gaven aanleiding om een tweetal bijlagen aan de toelichting van het bestemmingsplan toe te voegen: een nader advies inzake bodemkwaliteit en het selectiebesluit inzake archeologie.

 

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 8 oktober 2020 tot en met 18 november 2020 ter inzage bij loket Vergunningen in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen op afspraak worden ingezien. Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.BEVERMEERWG-VA01.

 

Beroep

Van 9 oktober 2020 tot en met 19 november 2020 kan tegen het bestemmingsplan ‘VAB Bevermeerseweg, Angerlo’ beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienden;

  • 2.

    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in de gelegenheid zijn geweest om tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • 3.

    een ieder die zich niet kan verenigen met de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt. Het beroepschrift kunt u sturen naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Zevenaar, 7 oktober 2020

Gemeente Zevenaar,

Namens deze:

H. van Ginkel

Naar boven