Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Logo Olst-Wijhe

De onderstaande vergunning is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 Wabo.

Wijhe

Voor de locatie Daslever 3 te Wijhe (kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie F, nummer 5773 legt het college van B en W een definitieve omgevingsvergunning ter inzage. Het plan maakt de realisatie van een caravanstalling van 2.000 vierkanter meter met landschappelijke inpassing mogelijk.

Het plan (identificatienummer: NL.IMRO.1773.OM2019001054-0301) en het vaststellingsbesluit liggen ter inzage van 30 januari 2020 tot en met 11 maart 2020. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1). Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl/plannen.

U kunt binnen de genoemde termijn beroep instellen, als u:

  • 1.

    tijdig een zienswijze bij het college van B en W heeft ingediend, of

  • 2.

    belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet verweten kan worden, dat u geen of niet tijdig een zienswijze kon indienen.

Een beroepschrift dient u in bij de rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB, Zwolle. 

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat de verleende omgevingsvergunning niet in werking treedt. Om de werking van het besluit op te schorten, kunt u als belanghebbende binnen de genoemde termijn een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB, Zwolle.

Naar boven