Coördinatiebesluit Voormalige vliegbasis Twenthe

Logo Enschede

Op 28 september 2020 heeft de gemeenteraad, op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten dat de coördinatieregeling wordt toegepast voor voormalige vliegbasis Twenthe (evenemententerrein/MASS-radar/nieuwe natuur).

Het coördinatiebesluit heeft betrekking op de voorbereiding en bekendmaking van een bestemmingsplan, omgevingsvergunning voor de activiteit milieu en één of meer voor de uitvoering van de beoogde bestemming benodigde, gewenste en/of samenhangende besluiten om de ontwikkeling van een evenemententerrein, de bestaande MASS-radar en nieuwe natuur op de voormalige vliegbasis Twenthe mogelijk te maken.

Nadere toelichting of inzien coördinatiebesluit op stadskantoor is niet mogelijk

Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van en/of het geven van een mondelinge nadere toelichting over het coördinatiebesluit.

Heeft u vragen of wilt u een nadere toelichting?

Wilt u het coördinatiebesluit opvragen, vragen stellen over het besluit of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een email sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van het besluit, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Tegen het besluit om de coördinatieregeling toe te passen staat geen bezwaar en beroep open.

Naar boven