Ontwerpbestemmingsplan Vliertuin fase 2

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 29 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Vliertuin fase 2  in de kern van Winterswijk. Het betreft een bestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan ‘Kom Winterswijk 2011’ . Dit plan maakt de bouw mogelijk van maximaal 4 vrijstaande of half-vrijstaande woningen aan de Vredenseweg en 11 sociale huurwoningen die worden ontsloten via de Vliertstraat. Het plangebied is gelegen aan de oostzijde van Winterswijk tussen de Vredenseweg, Acacialaan en de Vlierstraat. De bestemming wordt gewijzigd van ‘Bedrijf’ en ‘Maatschappelijk’ naar de bestemming ‘Wonen’.

Waar ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1904KOVLIERTUIN2-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn, van woensdag 29 januari 2020 tot en met dinsdag 10 maart 2020, kan een ieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk schriftelijk of mondeling kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, tel.nr (0543)-543543.

 

Naar boven