Striensestraat 89 in Rosmalen, het bouwen van een woning - omgevingsvergunning -

Logo 's-Hertogenbosch

Verleend en ter inzage

 

Ontwerpbeschikking

Bekendmaking als bedoeld in art. 3: 12 Algemene Wet Bestuursrecht. Toepassing artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Aanvraag omgevingsvergunning

Bij het college is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend voor het bouwen van een woning. Het betreft de locatie Striensestraat 89 in Rosmalen.

 

Het bouwplan ligt in het bestemmingsplan ‘De Overlaet‘. Het bouwplan is strijdig met dit bestemmingsplan maar het is stedenbouwkundig acceptabel.

 

Met toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan het college gemotiveerd met een goede ruimtelijke onderbouwing afwijken van het geldende bestemmingsplan.

 

Ter inzage

Voordat het college hierover besluit, is de ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning met de ruimtelijke onderbouwing en de omgevingsaanvraag met ingang van maandag 27 januari 2020 tot en met zondag 8 maart 2020 voor iedereen op afspraak in te zien bij het omgevingsloket.

Ook kunt u het besluit bekijken op www.s-hertogenbosch.nl,

zie www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk zienswijzen naar voren brengen tegen het voornemen vergunning te verlenen bij het college, Postbus 12345, 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch. Ook is het mogelijk in plaats daarvan mondeling zienswijzen naar voren te brengen. Voor het maken van een afspraak belt u de afdeling Vergunning, Toezicht en Handhaving (VTH), tel. (073) 615 57 77.

 

De aanvraag is geregistreerd onder nummer WB00049543

 

Algemene informatie omgevingsloket

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Bezoek omgevingsloket alleen op afspraak:

- Tel. (073) 615 57 77

- E-mail: omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl

 

Naar boven