Oude Vlijmenseweg 108A-110A te ’s-Hertogenbosch, het realiseren van een winkelruimte met parkeerdek en een aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een uitrit t.b.v. deze winkelruimte met parkeerdek - omgevingsvergunning -

Logo 's-Hertogenbosch

Verleend en ter inzage

 

Ontwerpbeschikking

Bekendmaking als bedoeld in art. 3: 12 Algemene Wet Bestuursrecht. Toepassing artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Aanvraag omgevingsvergunning

Bij het college is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een winkelruimte met parkeerdek en een aanvraag omgevingsvergunning voor het aanleggen van een uitrit t.b.v. deze winkelruimte met parkeerdek. Het betreft de locatie Oude Vlijmenseweg 108A-110A, kadastraal bekend gemeente ’s-Hertogenbosch, sectie K, nummers 2077, 2078, 1428, 2082 en 1962.

 

Het bouwplan ligt in het bestemmingsplan ‘Kruiskamp- Schutskamp‘. Het bouwplan is strijdig met dit bestemmingsplan maar is stedenbouwkundig acceptabel.

 

Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch maken bekend, dat krachtens de coördinatieregeling op grond van artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening (Wro) de volgende ontwerp besluiten met ingang van maandag 27 januari 2020 gelijktijdig ter inzage worden gelegd:

 

Ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning voor afwijking van het geldende bestemmingsplan door toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ontwerpbeschikking voor de omgevingsvergunning voor de activiteit aanleggen uitrit.

 

Coördinatieregeling

Voor het realiseren van dit project is een vergunning met toepassing van artikel 2.12, lid 1a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) nodig en aangevraagd (kenmerk WB00048901) voor het afwijken van het bestemmingsplan. Tevens is een omgevingsvergunning voor de activiteit uitrit aanleggen aangevraagd (kenmerk WB00050740). De coördinatieverordening Wro maakt het mogelijk om de procedure voor deze omgevingsvergunningen gelijktijdig op te laten lopen. Met de coördinatieregeling worden de betrokken besluiten gezamenlijk voorbereid en gelijktijdig bekendgemaakt. Ook vindt bundeling van rechtsbescherming plaats zodat eenieder kan volstaan met het indienen van één zienswijze tegen één of meer van de gecoördineerde ontwerpbesluiten.

 

De gemeenteraad heeft op 29 januari 2019 conform de coördinatieverordening Wro besloten dat toepassing van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 Wro voor het project “nieuwbouw supermarkt Lidl Oude Vlijmenseweg 108a - 110a” wenselijk is.

 

Met toepassing van artikel 2.12, lid 1a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan het college afwijken van het geldende bestemmingsplan.

 

Ter inzage

Voordat het college hierover besluit, zijn de ontwerpbeschikkingen voor de omgevingsvergunningen en de omgevingsaanvragen met ingang van maandag 27 januari 2020 gedurende zes weken voor iedereen op afspraak in te zien bij het omgevingsloket.

Ook kunt u de ontwerpbesluiten bekijken op www.s-hertogenbosch.nl, zie www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk zienswijzen naar voren brengen tegen het voornemen vergunning te verlenen bij het college, Postbus 12345, 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch.

 

Ook is het mogelijk in plaats daarvan mondeling zienswijzen naar voren te brengen. Voor het maken van een afspraak belt u de afdeling Vergunning, Toezicht en Handhaving (VTH), tel. (073) 615 57 77.

 

De aanvragen zijn geregistreerd onder nummer WB00048901 en WB00050740

 

 

Algemene informatie omgevingsloket

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Bezoek omgevingsloket alleen op afspraak:

- Tel. (073) 615 57 77

- E-mail: omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven