Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Den Hulst 110A en 114

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij van plan zijn om in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het uitbreiden van het opslagterrein en de bouw van een kapschuur op het perceel Den Hulst 114 en het gebruik van een deel van een perceel met de bestemming ‘wonen’ voor bedrijfsmatige activiteiten op het perceel Den Hulst 110A.

Deze activiteiten zijn niet (rechtstreeks) mogelijk op grond van het geldende bestemmingsplan. Om de ontwikkelingen planologisch mogelijk te maken is een omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan aangevraagd. Bij deze aanvraag moet worden onderbouwd dat sprake is van een goede ruimtelijke ordening. Uit de nu voorliggende onderbouwing blijkt dat er sprake is van een goede ruimtelijke ordening.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 27 september 2020 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp Verklaring van Geen Bedenkingen te verlenen. Daarbij is verder besloten dat wanneer er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend, deze verklaring als definitief wordt beschouwd.

U kunt de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen met bijbehorende stukken van 7 oktober tot en met 17 november 2020 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen.

Indienen zienswijze

Iedereen kan van 7 oktober tot en met 17 november 2020 via een brief of mondeling een zienswijze geven over de ontwerpbeschikking. Een brief kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. Flentge van de eenheid Publieksdienstverlening, telefoon (0529) 488 388.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerpverklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

Dalfsen, 6 oktober 2020

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven