Bestemmingsplannen

Logo Steenwijkerland

Voorbereidingsbesluit 'Eeserwold-Hypermarkt'

De gemeenteraad van Steenwijkerland heeft in haar vergadering van 22 september 2020 –met toepassing van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening- verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gedeelte van het bedrijvenpark Eeserwold met de aanduiding ‘hypermarkt’.

Dit voorbereidingsbesluit is bedoeld om ongewenste ontwikkelingen in het gebied tegen te gaan, in dit geval het vestigen van een hypermarkt op het bedrijvenpark.

Op de het besluit behorende tekening is het gebied aangegeven waarop het voorbereidingsbesluit betrekking heeft.

Inzien voorbereidingsbesluit

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende kaart ligt met ingang van 7 oktober 2020 ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 te Steenwijk. In verband met het Corona virus zijn wij uitsluitend op afspraak geopend.

Daarnaast kunt u het besluit digitaal raadplegen via http://ruimtelijkeplannen.steenwijkerland.nl/5845FD09-A9DA-421C-93A0-571FA28FE342/

en via

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.1708.ESVeeserwold-VBB1

Geen bezwaar of beroep

Tegen het voorbereidingsbesluit staat géén mogelijkheid tot bezwaar of beroep open.

Inwerkingtreding

Dit voorbereidingsbesluit treedt in werking op de eerste dag na de dag van bekendmaking. Het voorbereidingsbesluit heeft een werkingsduur van één jaar, tenzij er binnen deze periode een ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd. In dat geval neemt het ontwerpbestemmingsplan de beschermende werking van het voorbereidingsbesluit over.

Naar boven