Ontwerp bestemmingsplan Oxersteeg 33, 35 en 37

Logo Deventer

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 8 oktober tot en met 18 november 2020 voor eenieder ter inzage ligt:

 

• Het ontwerp bestemmingsplan ‘Oxersteeg 33, 35 en 37’.

 

Inhoud

Met het bestemmingsplan ’Oxersteeg 33, 35 en 37’ wordt de huidige feitelijk aanwezige situatie in het plangebied Oxersteeg 33, 35 en 37 vastgelegd. In het 'bestemmingsplan Buitengebied, 1e herziening', is per abuis geen bouwvlak opgenomen voor de boerderij (bouwjaar 1900) aan de Oxersteeg 37, maar de boerderij heeft wel de aanduiding 'karakteristiek'. Het bouwvlak dat op de locatie van de boerderij had moeten liggen, is gesitueerd naast de boerderij gedeeltelijk op het perceel van Oxersteeg 33 en dit wordt door middel van het voorliggende bestemmingsplan gecorrigeerd.

 

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan kunt u digitaal inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P394-OW01

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P394-/Nl.IMRO.0150.P394-OW01/

 

 

Tevens is het bestemmingsplan in te zien via:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

 

Ook kunt u het ontwerp bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1.

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend. Raadpleeg voor uw bezoek de website van de gemeente voor de openingstijden en voorwaarden. Of neem contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Deventer: 14 0570.

 

Reageren

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van donderdag 8 oktober tot en met woensdag 18 november 2020 ter inzage. U kunt tot en met 18 november 2020 reageren.

 

Als u een reactie wilt geven op het ontwerp bestemmingsplan ‘Oxersteeg 33, 35 en 37’ dan brengt u een zienswijze in.

 

• Stuur uw schriftelijke zienswijzen aan:

De gemeenteraad

t.a.v. het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling

Postbus 5000

7400 GC Deventer

o.v.v. ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Oxersteeg 33, 35 en 37”

• Dien uw zienswijze digitaal in via

www.deventer.nl/zienswijze

• Maak uw zienswijze telefonisch kenbaar bij Bart-Jan Hiehle of het secretariaat van het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling, telefoon 14 0570.

 

Het is helaas niet mogelijk om uw zienswijze via e-mail in te dienen.

 

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na de inzageperiode van zes weken worden alle reacties samengevat en van een standpunt voorzien in een zogenaamde “zienswijzenota”. Mogelijk worden de plannen op onderdelen aangepast. Vervolgens worden de plannen ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad.

 

Het vervolg

Nadat de gemeenteraad het bestemmingsplan heeft vastgesteld, is er voor belanghebbenden de mogelijkheid om beroep aan te tekenen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

 

 

 

 

Naar boven