Ontwerpbestemmingsplan Middendijk 33-35, Nijbroek

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 8 oktober 2020 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Middendijk 33-35, Nijbroek (NL.IMRO.0285.13103-OW00). Door de corona-uitbraak kunt u dit ontwerp en de bijbehorende stukken alleen op afspraak inzien in de tijdelijke huisvesting van de gemeente Voorst aan de Hietweideweg 20 in Twello. Hiervoor maakt u een afspraak met Stijn Braakman. Zijn telefoonnummer is 0571-27 92 74. Komt u naar het gemeentehuis? Dan vragen wij u om te letten op de landelijke hygiënemaatregelen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers.

Bekijk de digitale stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Middendijk 33-35 in Nijbroek en heeft als doel een herinrichting van het bedrijfsperceel mogelijk te maken.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Middendijk 33-35, Nijbroek. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Stijn Braakman.

Twello, 7 oktober 2020

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.A. Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven