Ontwerpbestemmingsplan Elspeet-Noordwest

Logo Nunspeet

Met ingang van woensdag 7 oktober 2020 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Elspeet-Noordwest. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijke plannen.nl (IMRO NR: NL.IMRO.0302.BP78124-ow01).

 

Aan de noordwestzijde van de kern Elspeet wordt een woonwijk ontwikkeld: Elspeet – Noordwest (hoek Nachtegaalweg-Stakenbergweg). De eerste en tweede fase van deze woonwijk zijn inmiddels uitgevoerd. Voorliggend plan voorziet in de ontwikkeling van fase 3, waarbij ten hoogste 90 woningen worden gerealiseerd. Om de ontwikkeling mogelijk te maken wordt het bestemmingsplan gewijzigd.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet.. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het directieteam Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven