Vastgesteld bestemmingsplan Harlingen – Verleggen gasleiding Oude Trekweg 108

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat op 23 september 2020 het bestemmingsplan ‘Harlingen – Verleggen gasleiding Oude Trekweg 108’ is vastgesteld.

Inhoud

Dit bestemmingsplan regelt het planologisch borgen van de inmiddels uitgevoerde verlegging van een deel van de gasleiding ter plaatse van het perceel op Oude Trekweg 108 te Harlingen. Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Locatie en termijn ter inzage

De documenten van het bestemmingsplan liggen met ingang van maandag 5 oktober 2020 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Gelet op de huidige beperkende maatregelen kunnen de stukken alleen worden ingezien na het maken van een telefonische afspraak. Hiervoor kunt u via de website van de gemeente een afspraak maken of bellen met 14 0517. Ook kunt u het vastgestelde bestemmingsplan digitaal inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen beroep

Een belanghebbende kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan binnen bovengenoemde termijn (t/m 15 november 2020) schriftelijk een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

 

Harlingen 01-10-2020

Naar boven