Ontwerp omgevingsvergunning bouw woning Lage Zandschel 1A te Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.OVLageZandschel1A-ON01

Burgemeester en wethouders zijn voornemens op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder c, artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning te verlenen voor het bouwen van een woning op het perceel Lage Zandschel 1A te Kaatsheuvel, tussen Zuidhollandsedijk 75A en Lage Zandschel 1, kadastraal perceel: sectie P, nummers 1052 en 1062 (gedeeltelijk).

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (planologisch strijdig gebruik), ‘Bouwen van een bouwwerk’ (bouwen) en uitrit aanleggen of veranderen en is geregistreerd onder vergunningnummer UV – 20191305.

Inzage

U kunt de aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken inzien. U kunt dit doen in de periode van donderdag 8 oktober 2020 tot en met woensdag 18 november 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanwege het coronavirus adviseren wij u de stukken indien mogelijk digitaal te bekijken via bovengenoemde websites.

Reactie geven

U kunt binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op de ontwerp omgevingsvergunning. Stuur uw schriftelijke, en ondertekende, zienswijze naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Wij vragen u in uw zienswijze het vergunningnummer (UV - 20191305) te noemen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking én als men belanghebbende is.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met de heer G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven