ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING ‘OPRICHTEN WONING SINT CATHARINAWEG 18’

Logo Geldrop-Mierlo

U kunt reageren op de ontwerp-omgevingsvergunning ‘oprichten vrijstaande woning aan de Sint Catharinaweg 18 in Mierlo. Met deze ontwerp-omgevingsvergunning wijken burgemeester en wethouders af van het bestemmingsplan ‘Groot Luchen’. Hieronder leggen wij uit wat dit precies betekent. Ook leest u hoe u kunt reageren.

Waar gaat de ontwerp-omgevingsvergunning over?

Met de ontwerp-omgevingsvergunning wijken burgemeester en wethouders af van het bestemmingsplan ‘Groot Luchen’ met toepassing van in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Dit doen burgemeester en wethouders om een om een woning (gedeeltelijk) buiten het bouwvlak mogelijk te maken op het perceel Sint Catharinaweg 18.

Waarom nieuwe publicatie?

Wij publiceren opnieuw omdat de wijze van publiceren op 24 juli 2020 niet volledig was.

U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning bekijken

U kunt van vrijdag 2 oktober 2020 tot en met donderdag 12 november 2020 de volgende stukken bekijken:

• de ontwerp-omgevingsvergunning

• de onderbouwing van de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende onderzoeken

• de aanvraag omgevingsvergunning

 

U kunt deze stukken bekijken in de publiekshal van het gemeentehuis aan de Meent 2 in Geldrop. Op maandag tot en met donderdag kunt u het plan inzien van 09.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Op donderdagavond kunt u het besluit ook inzien tussen 18.00 en 20.00 uur. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning en de onderbouwing van de ontwerp-omgevingsvergunning ook bekijken op de gemeentelijke website via www.geldrop-mierlo.nl.

U kunt reageren op de ontwerp-omgevingsvergunning

U kunt reageren op de ontwerp-omgevingsvergunning. Uw reactie noemen we een zienswijze.

U kunt reageren van vrijdag 2 oktober 2020 tot en met donderdag 12 november 2020. U kunt dit schriftelijk doen of mondeling.

Wilt u schriftelijk reageren? Stuurt u dan een brief aan burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Geef in uw brief aan dat deze over de ontwerp-omgevingsvergunning ‘woning Sint Catharinaweg 18’ gaat. Geef ook aan waarom u het wel of niet eens bent met de ontwerp-omgevingsvergunning.

U kunt ook per e-mail reageren en uw e-mail sturen naar gemeente@geldrop-mierlo.nl of gebruik maken van een digitaal formulier dat is te vinden via het webadres https://burgerloket.geldrop-mierlo.nl/home (kies vervolgens voor het formulier ‘zienswijze’).

Wilt u mondeling reageren? Maakt u hiervoor dan op tijd een afspraak met Joris Kantelberg van de afdeling Ruimte, via telefoonnummer 14 040.

Wat gebeurt er na de ontwerp-omgevingsvergunning?

Het gaat hier om een ontwerp-omgevingsvergunning. Burgemeester en wethouders nemen na afloop van de periode van terinzagelegging een definitief besluit. Zij nemen dan ook een besluit over eventuele zienswijzen.

Hebt u nog vragen?

Hebt u nog vragen over deze publicatie? Bel dan met Joris Kantelberg van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 14 040.

Naar boven