Ontwerpbestemmingsplan ‘Haaijehoeke 49 te Broeksterwâld’ inzien

Logo Dantumadiel

Tot en met woensdag 11 november 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Haaijehoeke 49 te Broeksterwâld’ ter inzage. Via dit bestemmingsplan wordt een nieuwe woning en een nieuwe bedrijfsloods voor het tegelzetbedrijf dat op het genoemde adres gevestigd is mogelijk gemaakt. De bestaande bedrijfswoning inclusief alle bijbehorende bebouwing wordt gesloopt.

Het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan wordt digitaal ter inzage gelegd. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan willen wij het aantal afspraken in het gemeentehuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om het genoemde ontwerpbestemmingsplan in het gemeentehuis aan de Hynsteblom 4 te Damwâld in te zien. Probeer dan ook het plan digitaal in te zien. Als dit geen optie is, kunt u contact opnemen met de gemeente en vragen naar team Romte via het telefoonnummer 0519-298888. Er zal dan in overleg met u naar een oplossing gezocht worden.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: (NL.IMRO.1891.BpBwHaaijehoeke49-ON01). Informatie over het ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op de gemeentelijke website www.dantumadiel.frl/plannen-dantumadiel-ter-inzage. Op die site staat een directe link naar het ontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u reageren?

Dit kan in de periode van donderdag 1 oktober tot en met woensdag 11 november 2020. U kunt uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Dantumadiel, postbus 22, 9104 ZG Damwâld.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: 0519-298888

Naar boven