Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 7 en 7i Slagharen’

Logo Hardenberg

Vanaf donderdag 8 oktober 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 7 en 7i Slagharen’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 18 november 2020. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Staarmansweg 7 en 7i in Slagharen en is bedoeld om een woonbestemming en woningsplitsing mogelijk te maken.

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 8 oktober 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • -

    digitaal op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden via het planid-nummer: NL.IMRO.0160.0000BP00330-OW01

  • -

    op papier uitsluitend op afspraak in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • -

    via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • -

    schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan ‘‘Buitengebied Hardenberg, Staarmansweg 7 en 7i Slagharen”.

  • -

    mondeling: maak een afspraak bij de publieksdienst, telefoon 14 0523.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

 

Hardenberg, 7 oktober 2020

Naar boven