Vastgesteld Bestemmingsplan Landgoed Den Es

Logo Winterswijk

Ter inzage  

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 24 september 2020 het bestemmingsplan ‘Landgoed den Es’ heeft vastgesteld. Het betreft een bestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging  

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan ’Landgoed Den Es’. Het gaat om een locatie in het buitengebied gelegen aan de Vosseveldseweg. Dit plan zorgt voor een verplaatsing van de bestemming ‘Wonen’. Het dienstgebouw gelegen aan de zuidwestzijde van het perceel wordt bestemd als ‘Wonen’, tegelijkertijd wordt het lege woningbouwkavel met de bestemming ‘Wonen’ gelegen aan de noordzijde van het perceel opgeheven. Verder wordt de rest van het landgoed bestemd conform feitelijke situatie.

Waar ter inzage  

Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BPBG1911LANDGDENES-VA01. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook op afspraak in te zien bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 8 oktober 2020 tot en met 18 november 2020 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 19 november 2020. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven