Omgevingsvergunning toegekend voor brandveilig gebruik van Kind en Jeugd 'de IJsselvallei' op de locatie Roggencampweg 11 in Wilp

Logo Voorst

Datum besluit: 29 september 2020

Kenmerk: SXO-2020-0410

 

Informatie

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Voorst. Het telefoonnummer is 0571–27 93 35. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan omgevingsvergunning@voorst.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Door de corona-uitbraak vragen wij u niet persoonlijk naar het gemeentehuis te komen. Wij volgen hierin het advies van het RIVM.

 

Bijlage

In de externe bijlage vindt u het besluit.

Op grond van artikel 3:18 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht delen wij mee dat op het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren zijn gebracht.

 

Niet eens met het besluit?

Beroep

Heeft u als belanghebbende tijdig een zienswijze naar voren gebracht? Dan kunt u tegen dit besluit tot zes weken na 2 oktober 2020 beroep instellen. Belanghebbenden die aantonen dat zij niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze naar voren te brengen kunnen ook beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Rechtbank Gelderland, TeamBestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt in werking na de beroepstermijn, ook al heeft u een beroepschrift ingediend.

Voorlopige voorziening

Als u tijdens de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aanvraagt dan treedt het besluit nog niet in werking. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. De voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Naar boven