Kennisgeving beschikkingen

Logo Sliedrecht

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide procedure

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 25 september 2020 een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Het oprichten van een wegrestaurant (Burger King) aan de Sopraanweg 1 te Sliedrecht.

  • Het oprichten en in werking hebben van een tankstation met de brandstoffen benzine, diesels, LNG, CNG en waterstof inclusief verkooppunt met ondergeschikte horeca en ondergeschikte detailhandel en een autowasinrichting aan de Sopraanweg 3 - 7 te Sliedrecht.

 

De omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken liggen voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor, Industrieweg 11. Ook zijn de stukken te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep indienen binnen zes weken na de dag van bekendmaking. Het be-roepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

 

Indiening van een beroepschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Na indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

Naar boven