Gemeente Wijk bij Duurstede - ontwerpwijzigingsplan - Lunenburgerwaard 2020, Wijk bij Duurstede

Logo Wijk bij Duurstede

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Lunenburgerwaard 2020’ te Wijk bij Duurstede met ingang van 1 oktober 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan bevat een nieuwe planologisch-juridische regeling voor één perceel van vier hectare in de Lunenburgerwaard (perceel A 572). In het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2015’ heeft dit perceel nog de bestemming ‘Agrarisch’ maar krijgt nu de bestemming ‘Natuur’. Deze bestemmingswijziging is onderdeel van de herinrichting van de Lunenburgerwaard, waarbij invulling wordt gegeven aan de natuurdoelstellingen in dit Natura 2000-gebied.

Raadplegen van de stukken

Het ontwerpwijzigingsplan is te raadplegen via de volgende website:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0352.bgblunenburgerwrd-won1

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen (onder vermelding van zaaknummer 75628) worden gericht aan het college van B & W, t.a.v. team Leefomgeving, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw Cynthia Plender van het team Leefomgeving via c.plender@wijkbijduurstede.nl, telefoon 0343-595 561. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve wijzigingsplan.

Kenmerk gemeente WbD: 2020-339

 

Naar boven