Gemeente Midden-Delfland – vaststelling bestemmingsplan - ‘Hof van Keenenburg’

Logo Midden-Delfland

Vastgesteld bestemmingsplan “Hof van Keenenburg”

De gemeenteraad van Midden-Delfland heeft op 22 september 2020 het bestemmingsplan “Hof van Keenenburg” gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied in de dorpskern van Schipluiden dat wordt begrensd door de achterzijde van de Singel, de Kasteellaan en de Keenenburgweg. Met het bestemmingsplan worden de volgens de Structuurvisie Centrumplan Schipluiden gewenste ontwikkelingen planologisch mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 2 oktober gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden (tijdens kantooruren).

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl\Over bestuur en organisatie\Nieuws en publicaties\Stukken ter inzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kunt u het plan opzoeken door het invullen van de naam of het plannummer NL.IMRO.1842.bp19SL01-VA01.

Beroep

U kunt tot en met 12 november tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Omdat op het bestemmingsplan de Crisis- en herstelwet van toepassing is, moet u in het beroepschrift aangeven welke gronden u aanvoert voor het beroep. Dat kan niet meer na 12 november.

Het instellen van beroep staat alleen open voor hen die een zienswijze op het ontwerp bestemmings­plan hebben ingebracht, tenzij iemand redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan. Eenieder kan beroep instellen tegen de gewijzigde onderdelen van het bestemmingsplan.

Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan of de procedure kunt u contact opnemen met Pieter van der Brugge (015) 380 4239.

Schipluiden, 24 september 2020

 

Naar boven