Wijzigingsplan Gatherweg 44 Vaassen onherroepelijk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3:9a Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan “Gatherweg 44 Vaassen” onherroepelijk is geworden.

Het onherroepelijke wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel plaatselijk bekend Gatherweg 44 te wijzigen van Agrarisch naar Wonen.

Terinzagelegging

Het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan met kenmerk NL.IMRO.0232.BG081Gatherweg44-VWP1 heeft vanaf 30 juli 2020 zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit betekent dat het wijzigingsplan per 10 september 2020 onherroepelijk is geworden.

U kunt het onherroepelijke bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG081Gatherweg44-VWP1, of deze link gebruiken:http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG081Gatherweg44-VWP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG081Gatherweg44-VWP1

Onherroepelijke bestemmingsplannen en wijzigingsplannen liggen permanent voor een ieder op afspraak ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Om het risico op verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, proberen wij het maken van afspraken te vermijden. Wilt u toch een afspraak maken om het onherroepelijke wijzigingsplan Weteringdijk 36A in Vaassen in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578.

De bestemmingsplannen zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

7 oktober 2020

Naar boven