Verleende omgevingsvergunning uitgebreid voor Lheebroek 24 in Dwingeloo

Logo Westerveld

Burgemeester en wethouders van Westerveld maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1, 2.2 en 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht door middel van een uitgebreide voorbereidingsprocedure een omgevingsvergunning (verzonden 30 september 2020) hebben verleend voor het bouwen van een ligboxenstal op het perceel Lheebroek 24 in Dwingeloo (zaaknummer 230535). De omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten “bouwen”, “milieu” en “handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” (binnenplanse afwijking).

Inzage: in verband met corona is het alleen mogelijk de stukken op afspraak in te zien. U kunt een afspraak maken via 14 0521. De vergunning is ten opzichte van de ontwerpvergunning niet gewijzigd.

Beroep: tegen de omgevingsvergunning kan binnen zes weken na datum vergunning beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen de ontwerpvergunning kenbaar te maken. De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep wordt ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Graag het zaaknummer 230535 vermelden. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Contact: telefoonnummer 14 0521.

 

Naar boven