Wijzigingsplan en beeldkwaliteitsrichtlijnen Middelgeast – Nijewei Boornbergum

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat zij op 8 september 2020 het wijzigingsplan 'Wijzigingsplan Middelgeast – Nijewei Boornbergum' ongewijzigd hebben vastgesteld. De gemeenteraad heeft op 8 september 2020 de wijziging van de welstandscriteria voor verlengde lint (Boornbergum – Middelgeast G25A) vastgesteld.

Doel van het plan

Aan de Nijewei in Boornbergum is een kavel in eigendom van de gemeente vrij. Voordat deze in de verkoop gaat, is de voorgevelrooilijn aangepast, in zoverre dat deze een aantal meter wordt terug gelegd. Verder zijn de beeldkwaliteitsrichtlijnen aangepast.

Bekijken

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage:

  • 1.

    In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, elke werkdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur;

  • 2.

    Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer NL.IMRO.0090.BW2019DPW011-0401.

Reageren

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen de onderstaande beroepstermijn een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. De beroeps termijn loopt van 2 oktober 2020 tot en met 12 november 2020. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen als u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit of wanneer u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen kunt u beroep instellen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven