Ontwerp omgevingsvergunning “Vinkenbuurtweg 16 te Maarn”

Logo Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 25 september 2020 gedurende zes weken (t/m 5 november 2020) het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de bouw van twee woningen aan de Vinkenbuurtweg 16 te Maarn en de daarop betrekking hebbende stukken voor een ieder ter inzage liggen. Dit bouwplan valt binnen de door de gemeenteraad vastgestelde lijst van categorieën, waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen is vereist.

 

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om twee vrijstaande woningen te realiseren. De bestaande woning en een grote schuur worden gesloopt en vervangen door de nieuwe woningen. De toekomstige woonerven worden landschappelijk ingepast.

Hoe kunt u de ontwerp omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

U kunt het ontwerpbesluit binnen de genoemde termijn inzien in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn tijdens de openingsuren.

Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl/terinzage. Hier vindt u de digitale koppelingen naar het plan.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een gemotiveerde zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling, maar niet per e-mail, over de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze bouw twee woningen Vinkenbuurtweg 16 te Maarn”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 30 oktober 2020 contact op te nemen met de gemeente Utrechtse Heuvelrug de heer A. Bijl via het algemene nummer 0343 56 56 00.

 

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Naar boven