Gemeente Leiden -Vooraankondiging bestemmingsplan Parapluherziening beleidsregels parkeren Binnenstad en Stationsomgeving

Logo Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend een bestemmingsplan Parapluherziening beleidsregels parkeren Binnenstad en Stationsomgeving voor te bereiden (NL.IMRO.0546.BP00166-0201). Het plangebied omvat de binnenstad en stationsomgeving van de gemeente Leiden.

Toelichting

Het doel van de parapluherziening is om voor de gebieden Binnenstad en Stationsomgeving een aanvullende bepaling in bestemmingsplannen op te nemen om te verduidelijken dat in deze gebieden een maximale parkeernorm van toepassing is. Dit parapluplan voorziet enkel in een juridische vertaling van de Beleidsregels Parkeernormen Leiden 2020 zoals eerder is vastgesteld.

Ontwerpbestemmingsplan

Deze vooraankondiging betreft uitsluitend de mededeling dat een bestemmingsplan wordt voorbereid conform artikel 1.3.1 Bro. Er wordt direct de mogelijkheid geboden om zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan in te dienen. De gegevens omtrent de tervisielegging van het ontwerpbestemmingsplan zijn opgenomen in de publicatie van het ontwerpbestemmingsplan.

Naar boven