Gemeente Nederweert - vaststelling bestemmingsplan - Peelsteeg 7a en 7b, Nederweert

Logo Nederweert

Op PM 2020 is het bestemmingsplan “Peelsteeg 7a en 7b Nederweert” ongewijzigd vastgesteld (NL.IMRO.0946.BPPeelsteeg7a7b-VA01). Het bestemmingsplan ziet op de sloop van de bestaande bedrijfswoning en de vervangende nieuwbouw als burgerwoning op een andere plek op het perceel.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 25 september t/m 5 november 2020, via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannnen.nl. Ook kunt u de stukken inzien bij de infobalie.

Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die buiten hun schuld niet in staat waren om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpplan. Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk binnen de inzagetermijn bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg de procedure op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met de heer P. Tullemans van de afdeling Dienstverlening.

Nederweert, 24 september 2020

 

Naar boven