Gemeente Lansingerland - ontwerpbesluiten gemeentelijke coördinatieregeling - Noordeindseweg 380 b en c, Berkel en Rodenrijs

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerpen van de volgende besluiten, die met toepassing van de coördinatieregeling worden voorbereid, met ingang van 24 september tot en met 4 november voor iedereen ter inzage liggen:

  • -

    ontwerpbestemmingsplan “Noordeindseweg 380 b en c” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0209-ONTW;

  • -

    ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van een caravanshowroom in Berkel en Rodenrijs met kenmerk 131239.

Beschrijving (ontwerp)besluiten en coördinatieregeling

Het bestemmingsplan betreft het aanpassen van het bouwvlak om het oprichten van een caravanshowroom mogelijk te maken.

Voor de bouw van de showroom is een omgevingsvergunning nodig. De ontwerp omgevingsvergunning met (de meest relevante) bijlagen is te zien op ruimtelijkeplannen.nl en in de gemeentelijke viewer.

Met de gelijktijdige ter inzage legging wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling van artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening. Deze regeling maakt het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De besluiten doorlopen gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Burgemeester en wethouders verzorgen deze coördinatie. De gemeenteraad is het bevoegd gezag voor het bestemmingsplan en burgemeester en wethouders zijn het bevoegde gezag voor de omgevingsvergunning.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien van 24 september 2020 tot en met 4 november 2020 via:

De ontwerp omgevingsvergunning kunt u ook inzien van 24 september 2020 tot en met 4 november 2020 via:

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerp omgevingsvergunning. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, team REB, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0209/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven