Ontwerpuitwerkingsplan Kloppe-ven, Horn - gemeente Leudal

Logo Leudal

TerinzageleggingBurgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van donderdag 24 september 2020 tot en met woensdag 4 november 2020 ter inzage ligt het ontwerpuitwerkingsplan voor Kloppe-ven in Horn.

Doel van het planHet uitwerkingsplan maakt de bouw van 5 vrijstaande levensloopbestendige woningen aan de Hagelkruis in Horn mogelijk.

Raadpleging Het ontwerpuitwerkingsplan is digitaal te raadplegen op de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/ via de link:NL.IMRO.1640.UP20HoKloppeven-ON01 (=planidentificatienummer\IDN). De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden UP20 Kloppe-ven, Horn Daarnaast ligt een papieren versie van het plan ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.

Inbrengen zienswijze Tijdens de termijn van tervisielegging kunnen schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak via het Klantcontactcentrum (0475) 85 9000.

 

Naar boven