Partiële herziening beheersverordening ‘Verlengde Stationsweg 26-28 Zuidlaren’ ongewijzigd vastgesteld

Logo Tynaarlo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat de gemeenteraad op 7 september 2020 de partiële herziening beheersverordening ‘Verlengde Stationsweg 26-28 Zuidlaren’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud

Met de partiële herziening van de beheersverordening ‘Zuidlaren: Westlaren, Kazerneterrein en Zuid-Es’, die alleen van toepassing is op het perceel Verlengde Stationsweg 26-28 in Zuidlaren, is de planologische en werkelijke/vergunde locatie van het lpg-vulpunt van het tankstation met elkaar in overeenstemming gebracht. Hierbij is de werkelijke/vergunde situatie leidend.

Daarnaast is een deel van het perceel van het bedrijf bestemd tot ‘Woongebied’, zonder bouwvlak. Ook dit wordt met voorliggende herziening gewijzigd. Dit deel van het perceel krijgt de bestemming ‘Bedrijf’, zonder bouwvlak, overeenkomstig de werkelijke situatie.

De planaanpassing heeft geen consequenties voor de bedrijfsvoering van het lpg-tankstation en de bouw- en gebruiksmogelijkheden van het perceel en omgeving. De partiële herziening betreft alleen een wijziging van de locatie van het vulpunt op de verbeelding, de huidige bestemmingsregels wijzigen niet.

Inzien van de stukken

U kunt de partiële herziening van de beheersverordening bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Via de knop ‘Plannen zoeken’ kunt u zoeken op de plannaam of -nummer van het project. Het plannummer is: NL.IMRO.1730.BVZlPHVerStat28-0401.

In verband met het coronavirus is het gemeentehuis beperkt geopend. U kunt alleen op afspraak terecht. Kunt of wilt u niet naar het gemeentehuis komen, neem dan contact op met mevrouw J. de Kleine via telefoonnummer 0592 - 266 662. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

De beheersverordening is nu definitief

De ontwerp beheersverordening heeft eerder dit jaar ter inzage gelegen. Toen was er gelegenheid om een zienswijze in te dienen. De verordening is nu definitief en treedt in werking op 22 september 2020. Er bestaat geen mogelijkheid om ertegen in bezwaar of beroep te gaan.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven