Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder bestemmingsplan Westergeest 85 te Uitgeest, realiseren van twee woningen

Logo Uitgeest

De directeur van Omgevingsdienst IJmond maakt namen het dagelijks bestuur van Omgevingsdienst IJmond bekend dat een ontwerpbesluit is genomen voor het vaststellen van hogere waarden voor de geluidbelasting in het kader van de Wet geluidhinder, voor bestemmingsplan Westergeest 85 te Uitgeest.

 

Het hogere waarden besluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai vanwege de snelweg A9.

 

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van de hogere waarde voor de geluidbelasting ligt met ingang van maandag 21 september 2020 gedurende zes weken, ter inzage bij Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk en van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en vrijdags van 09.00 t/m 12.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis van Uitgeest aan de Middelweg 28 te Uitgeest.

 

Gedurende de termijn van de tervisielegging kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt te worden bij Omgevingsdienst IJmond, Postbus 325, 1940 AH Beverwijk, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit tot vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder voor bestemmingsplan Westergeest 85 te Uitgeest”. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met Omgevingsdienst IJmond, telefoonnummer 0251-263863.

 

Uitgeest 18 september 2020

Naar boven