Gemeente Lopik - verlening omgevingsvergunning uitgebreide procedure - uitbreiding van het kinderdagverblijf en het brandveilig gebruik - Dorp 139 B, Benschop

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1, lid 1 onder d en 2.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het brandveilig gebruik van het bestaande kinderdagverblijf, met een uitbreiding van het aantal kinderen van 12 naar 18 kinderen. Het kinderdagverblijf is gelegen op het perceel Dorp 139 B te Benschop.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de bouwtekeningen en de overige relevante stukken hebben voor een ieder ter inzage gelegen van 3 december 2019 t/m 14 januari 2020. Gedurende deze periode konden zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.  

Ter inzage

De verleende omgevingsvergunning, de bijbehorende bijlagen liggen van 29 januari 2020 t/m 11 maart 2020 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur, bij de Afdeling Dienstverlening. Ook buiten de openingstijden kunnen de besluiten worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website onder “Inwoners”, “”Bouwen, wonen” en vervolgens onder ”Uitgebreide omgevingsvergunningen” en “Omgevingsvergunningen/verleend”.

Beroep

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de besluiten en die tijdig een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, evenals belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen de hiervoor genoemde termijn schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot de omgevingsvergunningen indienen bij de Rechtbank Midden Nederland, sector bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De vergunning treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Dit doet u als u van mening bent dat uw belang tijdelijke maatregelen vereist.

 

Naar boven