Gemeente Molenlanden, verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Heulenslag 36A te Bleskensgraaf, zaaknummer 1010432

Logo Molenlanden

Kennisgeving verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenlanden maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Activiteit:

Beperkte milieutoets (OBM)

Voor: het omzetten van een melkveebedrijf naar een geitenhouderij (reeds gerealiseerd).

Locatie: Heulenslag 36A te Bleskensgraaf

De omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning niet gewijzigd.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan beroep worden ingesteld door:

• Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp omgevingsvergunning.

• De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp omgevingsvergunning.

• Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp omgevingsvergunning.

Tegen het omgevingsvergunning kan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Bij omgevingsvergunningen voor meer dan 11 woningen, windenergieprojecten en herstructurering van woon- en werkgebieden wijzigt de beroepsprocedure als gevolg van de Crisis- en herstelwet. In de omgevingsvergunning kunt u nalezen of dit van toepassing is. Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met het vakteam Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer: 088 75 15 000.

 

Naar boven