Gemeente Nederweert - ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) en ontwerp omgevingsvergunning zonnepark ’t Kruis - Hoeven ong, Nederweert-Eind

Logo Nederweert

De ontwerp omgevingsvergunning voor het oprichten van een zonnepark op de locatie Hoeven ongenummerd te Nederweert-Eind (UV 20190173) betreft de volgende activiteiten:

  • -

    Het bouwen van een bouwwerk.

  • -

    Het uitvoeren van een werk.

  • -

    Het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie van 18 september 2020 tot en met 29 oktober 2020 bij de centrale klantenbalie tijdens openingsuren of op afspraak en via www.nederweert.nl. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0946.BAZonneweideHoeven-ON01)

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het de ontwerp-vvgb schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Wendy Janssen van het team Ruimte en Wonen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0495) 677 111. Met haar kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Nederweert, 17 september 2020

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven