Gemeente Vlaardingen - uitgebreide procedure voor het planologisch afwijken, bouwen en brandveilig gebruik ten behoeve van huisvesting arbeidsmigranten - Nijverheidstraat 26, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken op grond van artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten bouwen, het brandveilig gebruik en het gebruik van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3. van de Wabo.

Plan

De ruimtelijke onderbouwing behorend bij een planologisch afwijken van het bestemmingsplan heeft betrekking op de juridisch planologisch regeling voor het transformeren van de bovenste drie bouwlagen van het kantoorgebouw De Elementen naar een logiesfunctie voor huisvesting van arbeidsmigranten met in totaal 69 slaapplaatsen aan de Nijverheidsstraat 26 te Vlaardingen.

Tegelijkertijd met het verzoek tot planologisch afwijken is een bouwaanvraag en een melding brandveilig gebruik op dit adres ingediend.

Ter inzage

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken vanaf donderdag 17 september 2020 gedurende een termijn van 6 weken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0622.0225pbNijv262020-0020.Vanwege de maatregelen rondom de Coronacrisis worden de stukken niet in papieren vorm ter inzage gelegd. .

Indien u de stukken fysiek wilt inzien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per e-mail naar ro@vlaardingen.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatisch oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om het plan in te zien.

Zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen dienen te zijn gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Vlaardingen, ter attentie van het hoofd Stedelijke Ontwikkeling, postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde termijn een afspraak maken met het team Economie, Ruimte, Wonen en Milieu, via het algemene nummer (010) 248 4000 of via de mail ro@vlaardingen.nl

Vlaardingen, 16 september 2020

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen

 

Naar boven