RECTIFICATIE BEKENDMAKING ONTWERP WIJZIGINGSPLAN EN ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNINGEN ‘I.C. van der Lindestraat – Biervliet’ (COÖRDINATIEREGELING)

Logo Terneuzen

 

ARITKEL 3.31 WET RUIMTELIJKE ORDENING, ARTIKEL 3.12 WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (GECOÖRDINEERDE PROCEDURE)

 

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat ter inzage wordt gelegd:

  • het ontwerp wijzigingsplan ‘I.C. van der Lindestraat – Biervliet’ (NL.IMRO.0715.WPBVL07-ON01)

  • de ontwerp omgevingsvergunningen voor ‘I.C. van der Lindestraat – Biervliet’ (W-AOV200364, W-AOV200413 en W-AOV200415)

Deze beide besluiten zijn, door de onderlinge samenhang, gecoördineerd.

Doel wijzigingsplan en omgevingsvergunning

Het doel van dit wijzigingsplan is om het realiseren van zes wooneenheden planologisch mogelijk te maken. De omgevingsvergunningen maken het realiseren van zes wooneenheden op het adres I.C. van der Lindestraat mogelijk.

Coördinatieregeling

Artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening en de coördinatieregeling 2014 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk kunnen worden doorlopen. De voorbereiding en de bekendmaking van verschillende besluiten worden dan tegelijk behandeld. Omdat voor de realisatie van het plan meerdere besluiten nodig zijn worden om die reden het wijzigingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld. Het college van burgemeester en wethouders is het bevoegde gezag voor de vaststelling van het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning.

Inzien wijzigingsplan en omgevingsvergunning

Het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken liggen ter inzage van donderdag 17 september tot en met woensdag 28 oktober. De openbare voorbereidingsprocedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing. Het ontwerp wijzigingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0715.WPBVL07-ON01 is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Bouwen/Bestemmingsplannen. De ontwerp omgevingsvergunningen met identificatienummers W-AOV200364, W-AOV200413 en W-AOV200415 zijn op de website beschikbaar. De stukken kunnen ook digitaal worden ingezien bij de publieksbalie in Terneuzen. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen vragen wij u een afspraak te maken met Jael Kiewiet van het team Planvorming, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag. Een zienswijze kunt u ook per e-mail verzenden aan wro@terneuzen.nl.

 

Terneuzen, 16 september 2020

Burgemeester en wethouders van Terneuzen,

De burgemeester, J.A.H. (Jan) Lonink

De gemeentesecretaris, J.G. (Jan) Princen

Naar boven