Gemeente Amsterdam - ontwerp bestemmingsplan - Osdorperweg - Westrandweg

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerp bestemmingsplan Osdorperweg – Westrandweg vrijgeven voor terinzagelegging.

Plangebied

Het plangebied beslaat 2 stroken ten westen en ten oosten van de Westrandweg tussen de bestemmingsplannen 'Osdorperweg e.o.' en 'Westrandweg-2e Coentunnel'.

Omschrijving van het plan

Met het bestemmingsplan Osdorperweg – Westrandweg worden gronden aan weerszijden van de Westrandweg waarvoor nog geen bestemmingsplan geldt voorzien van een actueel planologisch kader.

De percelen Osdorperweg 826 en 828 die deel uit maken van het plangebied krijgen deels de bestemming tuin en deels de bestemming wonen. Ter plaatse van de woningen en bijgebouwen wordt een maximale goothoogte en een maximale bouwhoogte opgenomen.

Terinzagelegging Het ontwerpbestemmingsplan Osdorperweg – Westrandweg ligt, met de daarbij behorende stukken, met ingang vanaf 17 september 2020 gedurende een termijn van zes weken, tot 29 oktober 2020 ter inzage:

  • Papieren versie bij de balie van Stadsloket Nieuw-West, Osdorpplein 1000 te Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-nieuwwest. U kunt online een afspraak maken op www.amsterdam.nl/afspraakmaken of bellen met 14 020.

  • Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.0363.F2001BPGST-OW01.

Voor de exacte inhoud van de stukken verwijzen wij u naar de locaties waar u de stukken kunt inzien.

Zienswijzen Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar: per adres: de directeur van Ruimte en Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. team Juridische Planvorming, t.a.v. de heer W. de Jongh. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team juridische planvorming, de heer W. de Jongh telefoonnummer 06 2472 7368 en e-mailadres w.de.jongh@amsterdam.nl

Gegevensbescherming

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

M.e.r. beoordelingsbesluit

Uit de onderzoeken die ten grondslag liggen aan het voorliggende ontwerpbestemmingsplan is gebleken dat de ontwikkeling die het voorliggende ontwerp bestemmingsplan mogelijk maakt, niet tot nadelige gevolgen voor het milieu leidt en dat daarom geen milieueffectrapport hoeft te worden gemaakt.

Amsterdam, 16 september 2020

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Peter Teesink

Gemeentesecretaris

Femke Halsema

Burgemeester

 

Naar boven